Не могат, братле. Много за заети с взимането на пари от Windows-user-ите. Или просто са от поколението windows-прорамисти, които не могат да пишат на език чието име не започва с "Visual". Та "форте", open-source общноста е голяма и сме готови да помогнем, ако не можете сами. Само поискайте помощ - не е срамно...
Bozhan и аз съм така от както съм ексклузивно с линукс. По едно време си сложих стария флаш и работеше, но нямах звук на другите флаш-дждаджи и го махнах.
Има и една добавка в лисицата за смяна между различни версии на флаш, но е за старите версии на фокса и не съм я пробвал. Сега просто влизам един път на няколко месеца да пробвам дали работи и т'ва е.
А за "Тия от форте" не се притеснявай. Той пазара си знае работа. Сайтове за игри излизат всеки ден. Като започнат да губят достатъчно хора и есемесчета, ще го направят да върви и под юникс, та и без флаш...
Само че някой трябва да им обясни, че да създадеш нов клиент е 4 пъти по-скъпо от колкото да запазиш стар. Също че един недоволен клиент ти нанася щети равняващи се на благата които получаваш от 10 доволни. Прости, но доказани търговски закони....