Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
ХОРОСКОП Готови ли сте да разберете истината за себе си? 
Автор Съобщение
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 16:31
Мнения: 138
Мнение ХОРОСКОП Готови ли сте да разберете истината за себе си?
Готови ли сте да разберете истината за себе си?

Хороскопите обикновено показват положителните качества на представителите на различните зодиакални знаци. Зарежете хороскопите по вестници и сайтове из нета - идва истинският, най-директен и брутален хороскоп! J

Готови ли сте да разберете суровата истина за себе си? Ако не сте, можете да разкриете характера на своите познати, приятели и най-важното – съседи!

Забавлявайте се :D


Овен: необичайно агресивен, примитивен и жесток. Трудно запомня и най-простите неща. Обикновено е зает с това да си търси нова врата. Вулгарен, разпуснат, обича бира и солени неща. В детството си мечтае за кариера на военен и затова постоянно предизвиква раздор. В семейния живот трябва постоянно да се държи далеч от парите - всичко пропилява мигновенно, а за какво - не знае. Сред хора е досаден, може с часове да говори за себе си, без да забелязва другите. В нетрезво състояние е склонен към буйства и скандали.



Телец: Дребнав, досаден, подлизурко и доносник.

В живота си се ориентира накъдето духне вятъра и изпълнява всички указания на началството. Изкарва се алтруист (а ако е жена - мъченица), а всъщност презира всички, считайки се за център на вселената. Обича богатството: трупа го стриктно и неуморно. Готов е да свали последната риза, но не от себе си, а от ближния. Семейството си тероризира от детството си до дълбока старост, въпреки че външно изглежда ласкав и любезен. Не се доверява на никого, даже на себе си.



Близнаци: вечното дете - както интелектуално, така и в чувствата. Отказва да порасне и често паразитира на някого до дълбока старост. Единственото, което действително обича е да приказва, преливайки от пусто в празно. Чете малко, но за всичко има свое мнение, което мени десет, дванайсет пъти в седмицата. В по-напреднала възраст изпада в съзерцателност. Често става актьор или писател. Не понася напрежението, нито умственото, нито физическото. Обожава да посреща гости, но ги черпи в най-добрия случай с чай, а обикновено - с празни приказки.



Рак: предопределен неудачник.

Консерватор, отдаден на самосъзерцателност. Не мени убежденията си, но обича да спори, за да се присмее над опонента и израстне в собствените си очи. От страх може да нападне пръв, но когато почувства опасност, се спасява с бягство в своята дупка - мястото, което обича повече от всичко. С удоволствие очерня всички, опитва се да се изкара господар на положението, като се преструва на силен и уверен. В действителност се бои от всички и обича уедининието и покоя.



Лъв: от ранно детство е склонен към пиянство и кожодерство.

В останалите работи е много мързелив. Цица пари от родителите си, после от приятелите и познатите. Неговата хипертрофирана гордост и самолюбие могат да отровят живота на всеки, а разточителността му, да разори всеки джоб. Обича целият свят да се върти около него. Затова винаги и във всичко се стреми да бъде пръв, а ако не се получава настроението му видимо се скапва. Обича работата, стига да работи върху себе си. Жените са развратни, а наред с това - мърляви и лоши домакини. Мъжете ако не са пияници, най-често са върли комарджии. Непоколебимо чувсво за собствено величие, собствени ценности и безгрешност.



Дева: обоняние на слон, ум на заек.

Дребнава, алчна, скучна и свадлива. Педантизма на Девата я прави непоносима както в работата, така и у дома. Със своите капризи е способна да погуби всяко начинание и да изкара всеки от нерви. Никога не импровизира и съставя най-подробни скучни планове за себе си и своите близки, въпреки техните протести. Всичко у нея е хладен разчет, всичко, което прави е тежко, солидно и скучно. Освен това е майстор на интригите и ако има врагове, не се успокоява докато не се справи с рода им до десето коляно.



Везни: и двете му ръце са леви.

Чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Никога няма нито пари, нито късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите - най-често родителите им, а на по-късен етап - съпрузите и децата им. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари.



Скорпион: много опасни, даже на разстояние.

Изменят, лъжат, интриганстстват само заради удоволстието да унищожават. Садисти и мазохисти едновременно. Не щадят никакви средства за достигане на желаната цел. Не жалейки сили и средства, създават добро мнение за себе си, за да ударят след това предателски в тила. Правят кариера като оставят трупове. Ако са казали, че ценят приятелството ти, значи преди час са написали за теб донос до началството. Обожават пошли анекдоти и порнографски филми.



Стрелец: преди всичко изглежда като щастлив идиот и почти винаги действително е такъв. Кретенският му оптимизъм и напористост не се прекършват от нищо, даже да му падне тухла на главата. След като поговорите с него пет минути, ви се иска бързо и безболезно да го довършите. От детството обича да налага на всички своето обкръжение и своите идиотски идеи. Агресивен оптимист, в съвместния живот коства маса услилия. Обича да лъже и да си измисля. Обича тълпите, шумните сборища и места, където може без пари да хапне и пийне.



Козирог: жесток, хладен и бездушен като айсберг.

В дома е жандарм, на работата - тиранин. В подтискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, абсолютно лишен от чувство на хумор. Бие децата си и тероризира съпругата (съпругът) си. Отстъпва само пред превъзхождаща физическа сила или интензивен психически натиск. Интелектуално примитивен, без фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога и на никого не прощава. Рядко съчетание на мания за величие, комплекс за малоценност и минимални умствени и психически способности. Затова винаги се катери в началството. Склонен към брутално и показно самоубийство.



Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот.

Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие. Склонен към резки промени, Водолеят може да бъде чудесна компания до един момент, а след това да съсипе изкарването на всички с две приказки.



Риби: не могат да живеят без измама и подлост.

Увличат се обикновено до такава степен, че сами не могат да определят кое е истина и кое не. Рибата си противоречи сама на себе си, преиначавайки нещата непрекъснато, но без да има от това никаква изгода, постъпвайки според принципа изкуство заради самото изкуство. Освен това, Рибата много обича да се рови в мръсното бельо на другите, правейки се на домашен психоаналитик и след това да разнася чуждите тайни и откровения. Еротоманията е заложена дълбоко в Рибите и ето защо мъжете са откровени курвари, а жените - постоянно възбудени от еротични фантазии, но обикновено незадоволени. Да работи и въобще да прави каквото и да било не обича и не умее


Пет Авг 03, 2007 19:23
Профил
луд за връзване
луд за връзване
Аватар

Регистриран на: Съб Апр 14, 2007 22:14
Мнения: 29487
Мнение 
Леле, по тоя хороскоп, ако трябва да разбера истината за себе си, значи трябва да си срежа вените, за да спестя мъките на другите и своите собствени :shock: :lol: :lol: Верно си е супер брутален :twisted:


Пет Авг 03, 2007 20:29
Профил
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 22:32
Мнения: 453
Местоположение: Костинброд
Мнение 
брутализъм си е това да му се невиди


Пет Авг 03, 2007 21:04
Профил ICQ
печен
печен
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 12:44
Мнения: 782
Мнение 
Каква депресия лъха от тези хороскопи ежедневно не е истина просто.......А дано няма нищо вярно в по горе написаното :)

_________________
Да бъдеш човек-това е много.Но да бъдеш жена-това е още повече!!!


Пет Авг 03, 2007 21:18
Профил
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 16:31
Мнения: 138
Мнение 
[quote="NaKaJi_Me"]Каква депресия лъха от тези хороскопи ежедневно не е истина просто.......А дано няма нищо вярно в по горе написаното :)[/quote]

Е незнам дали е писано за майтапа или е истина, /не съм го писала аз - цитирах/ но наистина в обикновенните хороскопи никога не пишат отрицателните черти. Все пишат хубавите неща ,а всички знаем ,че всеки си има кусури. Просто се забавлявайте и не се депресирайте! :wink:


Съб Авг 04, 2007 11:28
Профил
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 22:32
Мнения: 453
Местоположение: Костинброд
Мнение 
ем то с такива неща как да не се депресираш?


Съб Авг 04, 2007 16:22
Профил ICQ
новак
новак

Регистриран на: Чет Авг 24, 2006 14:13
Мнения: 92
Мнение 
хух мисля че ме изкараха мн кофти човек с този хороскоп :) нищо де ще го преживея някак си :)


Съб Авг 04, 2007 19:03
Профил
луд за връзване
луд за връзване
Аватар

Регистриран на: Вто Окт 24, 2006 11:16
Мнения: 5459
Местоположение: Бургас
Мнение 
Премесена е истината с комичното ;) Забавно е [img]http://www.ronaldreagan.com/forums/images/smilies/irritated.gif[/img]
:lol:


Нед Авг 05, 2007 03:33
Профил WWW
Глобален Модератор
Глобален Модератор
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 14:39
Мнения: 13440
Мнение 
Ха ха ха здравейте,
всеки човек си има недостатъци и поне пред себе си си ги признаваме, ако не пред другите.
Но тука в тези не видях отрицателните черти на нито един от близките си, нито пък моите.
Така, че не се връзвайте това е някакъв майтап - няма нищо вярно с истината. :P


Нед Авг 05, 2007 08:35
Профил
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 22:32
Мнения: 453
Местоположение: Костинброд
Мнение 
аз признавам и недостатъците си

_________________
Only The Dead Have Seen The End Of The War


Нед Авг 05, 2007 20:05
Профил ICQ
печен
печен
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 12:44
Мнения: 782
Мнение 
То тук само недостатъци изредени.....и то доста внушително :О

_________________
Да бъдеш човек-това е много.Но да бъдеш жена-това е още повече!!!


Нед Авг 05, 2007 20:20
Профил
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 22:32
Мнения: 453
Местоположение: Костинброд
Мнение 
ами не е лошо и тях да ги покажем

_________________
Only The Dead Have Seen The End Of The War


Нед Авг 05, 2007 20:22
Профил ICQ
печен
печен
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 12:44
Мнения: 782
Мнение 
Не е лошо...но тук само недостатъци изредени,едва ли всички сме изградени само от тях!

_________________
Да бъдеш човек-това е много.Но да бъдеш жена-това е още повече!!!


Нед Авг 05, 2007 20:41
Профил
напреднал
напреднал
Аватар

Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 22:32
Мнения: 453
Местоположение: Костинброд
Мнение 
не, но всички ги крием

_________________
Only The Dead Have Seen The End Of The War


Нед Авг 05, 2007 20:46
Профил ICQ
печен
печен
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 04, 2007 12:44
Мнения: 782
Мнение 
Дали? :P

_________________
Да бъдеш човек-това е много.Но да бъдеш жена-това е още повече!!!


Нед Авг 05, 2007 20:58
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 80 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron