Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Споделете с нас 
Автор Съобщение
печен
печен
Аватар

Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 12:56
Мнения: 670
Мнение Споделете с нас
Преди две години се регистрирах в един хоспитали клъб, благодарение на който можех да посещавам места по света и с предварителна уговорка с някой от другите потребители да нощувам в тях без да заплащам каквато и да е комисионна. Не съм пътувал до момента, но вече имах гостенка от Бирма (Азия), гостенин от Киев и един гост от нашата хубава Варна.

Много често се случва пътувайки из България, човек да се окаже в неблагоприятно положение без да може да си позволи хотел или нещо подобно. За това имам идея, ако бъде възприета, когато някой пътува към даден район и иска да сподели с другите или просто се окаже наистина в затруднение в чужд град, да може да се обърне за помощ към някой от нас.

В тази тема, можем да пишем коментари за хората, които са ни приели или тези, които ние сме приели в дома си. Надявам се идеята да е била разбрана и за да положа начало ще напиша първи един пример, но той е реален.

Бях в Сливен и се запознах с [b]Лумира[/b]. За мен тя е сериозен човек, но много усмихнат и приветлив. Може да се разчита на нея , ако човек изпитва трудности в този район.

[b]Оценка за Лумира (домакин) - вярвам и![/b]

Очаквам и други да се включат :)

_________________
Чистата съвест обикновено е плод на слаба памет!!!


Нед Яну 20, 2008 11:37
Профил
новак
новак

Регистриран на: Сря Яну 16, 2008 20:25
Мнения: 4
Мнение 
Идеята за това си я бива,НО с тази "набабнала" престапност не може да се развие тази идея тоикова както например в Германия. Бил сам там и те оперират с о6те други разли4ни и подобни на4инания,но за тях 6те споделя по-касно. Аз искам да попитам,за6то след като си свалих Флаш Плаиер9,даже и 8, не мога да се сваря и да играя на сантасе он лине. Дали не трябва да изпратя смс, сире4 да си платя,за да стана ВИП,4е 4ак тогава да успея?


[color=red][b]пиши на кирилица[/b][/color]


Съб Яну 26, 2008 19:12
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 79 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: